SKAL VI LAVE DIN NYE
WEBSHOP?
PERFEKT VISNING PÅ ALLE
ENHEDER

Professionel Webshop

Vi sætter hele din ny webshop op med fragtopsætning, betalingmodul og selvfølgelig et stilrent webdesign.

Nem vareoprettelse

Med en webshop i WooCommerce – WordPress bliver det ikke lettere at oprette, redigere og ændre produkter.

Simpel ordrehåndtering

Du modtager emails hver gang der du modtager en nye ordre og hver gang der sker noget nyt i handelsprocessen.

SKAL VI LAVE DIN NYE WEBSHOP?

Med en webshop så bliver hele Danmark eller måske verden dine potentielle kunder. Enigma Webdesign leverer en fuldstændig funktionsdygtig webshop med et års hosting inkluderet. Så behøver du ikke koncentrere dig om andet end din forretning, imens vi laver en smuk webshop – på både smartphone, tablet og computer.

Vi har leveret webshop-løsninger til mange forskellige brancher, og vi kan helt sikkert også producere en webshop til netop dit behov. Lad os ta’ en snak sammen og komme igang med din webshop. Vi er selvfølgelig med igennem hele processen.

MARKEDSFØRING PÅ SOCIALE MEDIER

De sociale medier er en uundgåelig kilde til øget salg i din webshop. De giver en unik mulighed for at målrette dine annoncer eller opslag på demografiske detaljer, så du ikke spilder markedsføringspenge på kunder, som ingen interesse har i dine produkter. Vi hjælper dig selvfølgelig med hele opsætningen. Tryk på nedenstående knap og læs mere om markedsføring på de sociale medier.

Socailemedier - EnigmaWebdesign-300x298

FÅ MEST MULIGT UD AF DIN WEBSHOP MED SØGEOPTIMERING

Søgeoptimering er et vigtig aspekt, hvis man vil gøre sin hjemmeside/webshop mere synlig på søgemaskinerne. Vi designer din webshop med søgeoptimering i fokus. Derfor får du en bedre placering på google, flere besøgende og dermed også flere ordre. Vi underviser også gerne i, hvordan du selv kan søgeoptimere dine nye produkter for maksimal profit.

ANNONCERING MED GOOGLE ADWORDS

Hvis du vil annoncere på Google, så er Adwords et genialt redskab til at nå ud til interesserede kunder. Vi hjælper med opsætningen, så du får det maksimale ud af dine markedsføringspenge.

Google Analytics

Ved at integrere Google Analytics på din hjemmeside kan du få et unikt indblik i alle tænkelige former for statistik over dine besøgende på hjemmesiden. Dette gælder alt lige fra, hvilken type enhed, alder, køn, sessionsvarighed, afvisningsprocent og meget mere. Med disse data har vi mulighed for at blive ved med at forbedre din hjemmeside.

Google Analytics

Skriv til os

Grafisk Design

Logo

Annoncer

Plakater

Markeds-føring

Google Adwords

Facebook

LinkedIn