Ofeliarejsersite
Ofelia Rejser:

Ofelia Rejser er et rejseselskab, som arrangerer grupperejser til mange destinationer rundt omkring i Europa. Størstedelen af Ofelia Rejser’ rejser er skiferier, men rejseselskabet arrangerer også andre typer af rejser.

Casen:

Ofelia Rejser er en veletableret samarbejdsparter hos Enigma Webdesign. I forbindelse med en omfattende strukturel og brandingmæssig ændring af Ofelia Rejser, har vi været med i udviklingen af en ny online identitet for rejseselskabet. Vores opgave med Ofelia Rejser var at hjælpe virksomhedens identitet ved at lave et nyt, moderne logo, frisk og brugervenlig webdesign samt opsætning af mailkontis for alle ansatte, hvilket inkluderede skræddersyede signaturer. Vi har derved produceret virksomhedens nye logo, som er en moderne fortolkning af det gamle logo. Værdierne i logoet er derved intakte, men væsentligt mere nutidige.

Vi har hos Enigma Webdesign ligeledes udviklet Ofelia Rejser’s hjemmeside. Hjemmesiden er bygget op af mange undersider, da hjemmesiden viser alle Ofelia Rejser’s destinationer, samt beskrivelse af disse og kort med lokalitet osv.  Derudover viser hjemmesiden aktuelle tilbud med mere.

Vi har hos Enigma Webdesign ligeledes udført markedsføring på især Facebook for Ofelia Rejser. Blandt andet har vi i forbindelse med Black Friday kørt markedsføring på Facebook, der ledte ind til et unikt tilbud på hjemmesiden.

I perioden, hvor vi har samarbejdet med Ofelia Rejser, har deres Facebook-side opnået en stigning på antal likes på mellem 200-300%.

Se hjemmesiden her

ANDRE PROJEKTER