Bastian Lædervarer er en webshop der sælger et bredt udvalg af lædervarer til det danske marked. Virksomheden får selv produceret sine produkter, og langt størstedelen af produkterne er håndlavet. Virksomheden tilstræber stilrent design og varer af høj kvalitet.

Bastian Lædervarer har et bredt udvalg inden især dametasker i læder, så hvis du er på jagt efter en ny skuldertaske, så vil vi helt klar anbefale dig at hoppe ind forbi og tjekke webshoppen.

Du kan læse endnu mere om den nye webshop her.

Vi har hjulpet Bastian Lædervarer i luften med en topmoderne webshop. Webshoppen er strukturet i forhold til dame- og herreafdelinger, så brugeren præsenteres for den mest mulige overskuelige brugeroplevelse. Når kunden har taget stilling til sit køn løber de nemlig kun ind i produkter, der relaterer sig til sit køn. Teknisk er hjemmesiden ligeledes bygget grundigt og avanceret op. Det betyder bla. at hjemmesiden kan udstille produkter til google shopping, Facebooks produktkatalog, samt har integration til Mailchimp. Der er dermed tale om en meget komplet online tilstedeværelse, der taler ind i alle virksomhedens digitale marketingskanaler.