SKAL VI LAVE DIN NYE
HJEMMESIDE?
PERFEKT VISNING PÅ ALLE
ENHEDER

Responsiv hjemmeside

Alle vores hjemmesider er responsive, dvs. at de tilpasser sig til både computer, tablet og smartphones.

Moderne Webdesign

Vi finder et webdesign, der passer perfekt til netop din virksomhed med de helt rigtige detaljer.

Brugervenlig CMS

Vi laver vores hjemmesider med verdens mest udbredte CMS – WordPress. Det er super simpelt, så du selv kan vedligeholde din hjemmesiden.

SKAL VI LAVE DIN NYE HJEMMESIDE?

Lige nu tilbyder vi en komplet hjemmesideløsning, så din virksomhed får fremtidssikret sit digitale udtryk udadtil. Med dette tilbud får du alt, hvad der er nødvendigt for at få en professionel hjemmeside. Du får en responsiv hjemmeside med et unikt webdesign, der fungerer optimalt på alle enheder. Derudover inkluder vi en systematisk søgeoptimering for at lede mest mulig trafik ind på din hjemmeside. Google Analytics og cookie-meddelelse er selvfølgelig også inkluderet. Med WordPress CMS er det super simpelt at vedligeholde hjemmesiden, når først den er sat op. Samtidig er WordPress open source, dvs. at du altid vil kunne opdatere hjemmesiden gratis, og du har derfor ingen løbende udgifter.

RESPONSIV HJEMMESIDE

En responsiv hjemmeside er et must-have for enhver professionel virksomhed. Det er et krav fra Google, hvis du ønsker højst mulig rangering. Derudover har internetbrowsing fra smartphones overhalet computerebrowsing. Derfor er der ingen vej uden om en responsiv hjemmeside med et strømlinet webdesign på alle enheder, hvis du vil have det maksimale ud af din hjemmeside. Netop derfor laver vi alle vores hjemmesider med henblik på et webdesign, der fungerer bedst muligt for alle brugere på alle enheder. Derved får du maksimal værdi ud af din investering, når du vælger Enigma Webdesign.

Responsiv Enigma Webdesign

Google Analytics

Ved at integrere Google Analytics på din hjemmeside kan du få et unikt indblik i alle tænkelige former for statistik over dine besøgende på hjemmesiden. Dette gælder alt lige fra, hvilken type enhed, alder, køn, sessionsvarighed, afvisningsprocent og meget mere. Med disse data har vi mulighed for at blive ved med at forbedre din hjemmeside.

Google Analytics

FÅ MEST MULIGT UD AF DIN HJEMMESIDE MED SØGEOPTIMERING

Søgeoptimering er et vigtig aspekt, hvis man vil gøre sin hjemmeside mere synlig på søgemaskinerne. Søgeoptimering bliver også kald SEO og er en kompliceret proces, der øger ens synlighed over for søgemaskinerne og derved stiger i den organiske søgerangering. Derfor designer vi altid vores hjemmesider med henblik på “best practice” indenfor søgeoptimering. Dermed bliver din hjemmeside så synlig som overhovedet muligt. Samtidig connector vi din hjemmeside direkte til Google-Search Console, så din hjemmeside bliver indekseret hurtigst muligt.

ANNONCERING MED GOOGLE ADWORDS

Udover søgeoptimering så kan Google Adwords bruges som et annonceringsredskab. Vi hjælper dig med at opsætte din annonce, så du får mest muligt ud af dine annonceringspenge.

Skriv til os

Grafisk Design

Logo

Annoncer

Plakater

Markeds-føring

Google Adwords

Facebook

LinkedIn